CREATON beton tetőfedő anyagok BEVEZETŐ ÁRON!

Új családtag a CREATON tetőfedő anyagok között most akciósan!

Válasszon beton tetőfedő anyagot a CREATON-tól, a megszokott magas CREATON minőségben, most tavasszal 40% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2017. április 1 – május 31.


Új termékvonal a CREATON választékban

Szokatlanul sima felület, tetszetős formák, látványos színek jellemzik a CREATON választékába idén megjelent beton tetőfedő anyagokat.

A CREATON új betoncserepei kétféle minőségi felülettel, selymesen matt színekben készülnek. A négy különböző forma különböző vevői igényekre kínál megoldást: az időállóan klasszikus formájú HEIDELBERG, a dinamikusan hullámzó GÖTEBORG, a piacon a beton cserepek választékában egyedülálló formájú és attraktív VERONA, illetve a síkfelületű KAPSTADT beton tetőcserép közül válogathatunk. Minden típus gyártása kétféle felülettel és különböző természetes színekben történik: klasszikus vörös, sötétvörös, sötétbarna, sötétszürke és fekete színekből válogathatunk.

A CREATON a betoncserepekhez – a jól bevált Kerámia tetőcserepekhez hasonlóan – a kiegészítők széles választékát gyártja. Az építkezők és a tetőfelújítók így a Kerámia Cserép és síkpala után a beton választékban is teljes rendszerrel, valamint esztétikus, tartós és környezetbarát tetőfedő megoldással találkozhatnak.

A CREATON beton termékeket azoknak is ajánljuk, akik a környezetükre is figyelnek. A Kerámia cserepekhez hasonlóan a beton tetőfedő anyagok is 100%-ig újrahasznosíthatóak: a termékek életciklusuk végén, bezúzásuk után, a gyártási folyamatban ismét teljes egészében felhasználhatóak, azaz környezeti terhelésük csekély.

Keresse az akcióban résztvevő termékeket az építőanyag-kereskedésekben, informálódjon a szaktanácsadóktól és látogasson el a CONSTRUMA ideje alatt a CREATON A pavilon 208A standjára!

Legfrissebb hírek

A CREATON Tetőszépségverseny 2017. évi eredményei

„Nagy öröm számomra, hogy a legtöbbekkel már ismerősként találkozom. Az idén 8. alkalommal megrendez...

Tető az építészetben – a kis kápolnától a pályaudvarig

A CREATON South-East Europe Kft. 2017-ben ötödik alkalommal meghirdetett országos, nyílt tervpályáza...

A minőségi munka elismerése idén sem marad el

Ahogy az már évek óta tapasztalható, a CREATON Tetőszépségversenyén egyre több egyszerű vonalvezetés...

CREATON építészhallgató pályázat 2017

  Az immár hagyományos Építész Pályázat mellett 2017. évben első alkalommal hirdeti meg a CREATON S...

CREATON építész pályázat 2017

Indul a 2017. évi pályázati időszak!Beadási határidő: 2017. október 31. Lakóházak, középületek, műe...